"Enthousiasme, inzet, deskundigheid en kwaliteit" is het motto waarmee BN makelaardij in de historische, Nootdorpse Dorpsstraat 29 A tegenover de Middeleeuwse kerk haar makelaardij als één van de langst zittende uitoefent. BN makelaardij is geen onbekende in de regio. Sinds  jaren volop actief in Nootdorp en dat is te zien ook!

De huisstijl van ons dynamische kantoor zal u meteen opvallen: knalrode, moderne verkoopborden en verwijsborden. Kopers en verkopers kunnen niet om BN makelaardij heen. Opvallend in het kantoor is het open karakter: geen balie, een mooie fotopresentatie, de deur staat uitnodigend open, de koffie staat altijd klaar en de makelaars stappen graag even naar buiten voor een praatje. "Dat is mede onze kracht". We zijn laagdrempelig en hebben een open oor en oog voor de wensen van onze klanten.

Verstand van zaken

Voor het behartigen van uw zaken bent u zichtbaar bij BN makelaardij aan het goede adres. BN makelaardij heeft een ruim aanbod van woningen. Natuurlijk zijn we gecertificeerd en maken we gebruik van de bekende, landelijke websites en onze eigen functionele website. Klantgericht werken met optimale service is ons uitgangspunt. Mensen zijn mensen en geen nummers.

Optimaal beschikbaar

Juist ook buiten de geijkte kantoortijden zijn we beschikbaar en ook op de zaterdagen van 11:00 tot 14:00 uur kunt u afspreken op ons kantoor.
Dat is binnen de makelaardij uniek, maar voor ons is dat logisch. Onze optimistische kijk op de woonmarkt waarbij de klant koning is blijkt succesvol. Niets is ons teveel! Wij zijn er ook voor taxaties, huur- en verhuur, financieel advies, hulp bij aankoop, bouwkundige keuringen, energiecertificaten en verzekeringen. Onze ruime ervaring en ons breed netwerk aan deskundigen en adviseurs staan garant voor kwaliteit én succes.